Waarom kiezen voor Twin Promotion ?

Want op het gebied van ontwerp, constructie, materiaalkeuze en milieuwaarden is kwaliteit de prioriteit van Twin Promotion bij al haar projecten.

Een opzettelijk eigen ontwerp

Om een coherente opvolging van elk project te verzekeren en de ontwikkeling ervan voort te zetten, zowel op het vlak van competentie als van bouwtechniek, worden de vastgoedprogramma’s van Twin Promotion volledig in eigen beheer ontworpen. Ons team bestaat uit deskundigen op verschillende vakgebieden: Ingenieurs, architecten, BIM modelleur, decorateur…

Zo hebben wij ervoor gekozen onze projecten in “voetgangersaanzicht” te ontwerpen, waardoor wij het project op een concretere manier (met meer gevoel voor detail) kunnen aanvoelen.

faisal waheed 6uqgd bhk q unsplash scaled
20190719 FXN 2168
Resized image 0059bfa7 1d3b 4eb0 ba24 e19539685a1020210414 1811561001
L 1.4 1

Wij ontwerpen met onze leveranciers individuele en exclusieve oplossingen, om de laatste innovaties en de meest geschikte oplossingen voor de bestemming van de projecten voor te stellen (voorbeeld van onze samenwerking met France Air voor onze oplossing van verwarming en airconditioning met 4 buizen luchtvector).

Elk project wordt beheerd door een toegewijd team, dat een bevoorrechte opvolging verzekert.

Prioriteit voor materialen van Kwaliteit

Om de soliditeit van uw woning te verzekeren, alsook het imago dat wij van ons bedrijf willen behouden, hebben wij gekozen voor een strategie van duurzaamheid bij de keuze van onze materialen. Robuustheid heeft een prijs, maar het is zeker dat u er geen spijt van zult krijgen in de levensvatbaarheid van uw projecten.

beton armee

Vloerbedekkingen

worden gekozen naar gelang van de bestemming van de goederen, soms in groot formaat porcellanato, soms in massief of gelamineerd parket (laminaat).

Speciale zorg

wordt gebracht naar de kwaliteit van deze, dikte, geluiddempende onderlaag, versterkte slijtlaag.

Alles

in neutrale tinten voor een eigentijdse harmonie.

De structuur van de gebouwen bestaat uitsluitend uit wanden van gewapend beton.

Onze daken zijn gemaakt van terracotta dakpannen, en onze dakgoten zijn van zink, waardoor de duurzaamheid van de werken wordt gegarandeerd.

vence interieur 2

Het gekozen meubilair behoort tot de meest robuuste gamma’s, zo goed mogelijk bestand tegen het gebruik en de bestemmingen, zonder de notie van functionaliteit en design in elke accommodatie uit het oog te verliezen: deuren met volle deksels, douches in 120 x 90 cm, sanitair van het merk Sanijura, kranen van het merk Hansgrohe of Grohe.

Wat de beveiliging van de buitenruimte betreft, wordt de voorkeur gegeven aan poorten en hekken. Binnen zijn de deuren, naast de videofoons, voorzien van een 3-punts beveiliging en een kijkgaatje.

Een milieuconcept dat niet verwaarloosd wordt

De laatste jaren zijn milieukwesties een belangrijk onderdeel geworden van vastgoedprogramma’s.

 Twin Promotion wil verder gaan, verder dan de regelgeving, en stelt voor de voorkeur te geven aan lokale actoren en vaardigheden om alle effecten te beperken.

In het vervoer, door hergebruik van grond en puin afkomstig van uitgravingen voor infrastructuren zoals wegen. Wij behandelen het regenwater met aangelegde valleien en besteden bijzondere aandacht aan de landschapsarchitectuur om het plaatselijke ecosysteem te verbeteren.

Naleving van normen en voorschriften

Voor alle constructies zorgen wij ervoor dat de normen en voorschriften worden nageleefd (thermisch), wat comfort en besparingen oplevert (CEP: 50 watt/m2 per jaar), zowel voor de kopers als voor de gebruikers.

De RT2012-normen garanderen de drempels  inzake thermische en akoestische isolatie. Alle onderwerpen van de constructie worden  bestudeerd, zoals de isolerende scheidingswanden en schrijnwerk,  met belangrijke akoestische verzwakkingen op de ruiten en koudebruggen.

Optimalisatie van de ruimte

Om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, en op basis van onze ervaring, optimaliseren wij de ruimten tijdens het ontwerp van de projecten, en proberen wij de oppervlakken zo goed mogelijk te  benutten door alle circuits en verwarmingslichamen te elimineren.

Event BSM LR 077

De implementatie van het Vecteur Air systeem, begunstigt individuele water/luchtwisselaars, met warmtepompen als bron (geen aftappen, geen waterstroom), hangende toiletten, op maat gemaakt meubilair (volgens elk project), grote raamdeuren (2,7m of 3m) om een optimale lichtinval te bevorderen

Vence B22 LR 013

Ontdek onze projecten.

Reliable and sustainable cooperation with local partners

We attach importance to our local network of suppliers and partners to ensure the best possible follow-up of constructions from A to Z, to facilitate exchanges, to be able to negotiate better products without intermediaries; this point is one of our priorities and is included in our Supplier Charter.

Onze laatste verwezenlijkingen