Van A tot Z in eigen beheer

Wij begeleiden u doorheen het hele proces, van aankoop tot oplevering en uitbating van uw appartement. Wij beheren onze projecten van A tot Z, vanaf de aankoop van de grond tot en met de oplevering en uitbating. Onze familiale structuur zorgt dat wij trouw blijven aan onze open en ondernemende bedrijfswaarden. Het zorgt er ook voor dat wij dicht bij de klant staan en snel schakelen.

Vertrouwen

De aankoop van vastgoed is een emotionele en financiële beslissing. Een belangrijke beslissing die u in alle vertrouwen moet kunnen nemen. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring beschikken we over bakken kennis en ervaring, die we maar wat graag willen delen met onze klanten, medewerkers en andere stakeholders.

Sereniteit

Wij begeleiden u bij de keuze van het project, maar ook bij het beheer ervan. Onze verhuurdienst Evancy neemt het verhuur, onderhoud en beheer van uw appartement voor rekening. Zo ben je volledig ontzorgd en hoef je geen tijd of energie te steken in je vastgoed. Zo investeer je niet enkel in vastgoed, maar ook in je vrije tijd en je eigen geluk! De meeste van onze klanten kiezen voor de unieke combinatie tussen extra inkomsten en persoonlijk genot. We hopen dat u er met de hele familie onvergetelijke momenten zult beleven!

Kwaliteit

Dankzij onze goeie relaties met lokale overheden en gemeentebesturen kunnen wij gronden en projecten aankopen in regio's met cuturele, natuurlijke en culinaire rijkdom. Een vlotte bereikbaarheid en ontspanningsmogelijkheden zijn evenzeer belangrijk. Wij bouwen projecten met een langetermijnvisie. Wij hanteren een hoge kwaliteitsstandaard bij het bouwen van onze projecten. Duurzaamheid, kwaliteit en comfort staan centraal.

Waardevol én waardevast

Wij willen echte waarde toevoegen in jullie leven Zo investeer je niet enkel in de bakstenen van het vastgoed, maar ook in je vrije tijd en je eigen geluk! Dankzij onze verhuurdienst ontvang je bovendien huurinkomsten. Voor veel klanten is dit de ideale combinatie. We hopen dat uw vastgoedaankoop een bron wordt van onvergetelijke momenten met de hele familie.