Trésors d’Opale

Een stijlvolle residentie gelegen vlakbij zee

Koop een appartement met verhuurdienst Evancy vanaf €154.995

Volledig bemeubeld

Duurzaam project

Zwembad

250m van het strand

Trésors d’Opale zijn appartementen met verhuurdienst, gelegen in een oase van rust. Het is de ideale uitvalsbasis om tijdens de weekends of vakantie heerlijk te ontspannen. De residentie ligt in een domein van 7,5 hectare bosrijke omgeving. Je vindt er overal verborgen wandelpaadjes én bent op 250 meter van het strand. 

Het project is in samenspraak gebouwd met lokale ecologen om de prachtige vegetatie zoveel mogelijk te behouden. Zo wordt het regenwater gebruikt om kleine poelen te creeren om lokale fauna en flora aan te trekken. Er worden onder andere ook elektrische laadpalen voorzien.

Elk appartement beschikt over een ruim terras, living en open keuken, badkamer en 1-3 slaapkamers. Daarnaast kan je een parking en berging aankopen.

De ideale bestemming voor het hele gezin

Voor wie de Franse Opaalkust nog niet mocht kennen: we spreken hier over 120 km kust met uitgestrekte natuur en groene landschappen. En er kan véél: wandelen, fietsen, watersport, golfen … Leuke plekjes zijn Le Touquet en het charmante vissershaventje Boulogne-sur-Mer. En de Fransen zijn natuurlijk echte levenskunstenaars met culinaire hoogstandjes leuke restaurants waar je heerlijke fruits de mer kan eten. De streek staat ook bekend om het golftoerisme. De vele golfclubs zijn vaak het decor van internationale golftornooien.

Previous
Next

Aantrekkelijke prijzen

De appartementen zijn volledig bemeubeld in een moderne stijl. Gebruik van kwaliteitsvolle materialen en hoge afwerkingsgraad. De ruimtes zijn open en licht en hebben grote terrassen om optimaal van de frisse zeelucht te kunnen genieten. Kies het appartement dat het best bij je past.

Studio

Vanaf €154.995

Appartement 2 slaapkamers

Vanaf 164.995 euro

Appartement 3 slaapkamers

Vanaf 274.995 euro

Koop zorgeloos met de verhuurdienst van Evancy

Meer vrije tijd

Verhuur van je appartement

Eigenaarsvoordelen

Opbrengst uit de verhuur

De voordelen zijn talrijk: je geniet van je eigen appartement op een prachtige locatie en het beheer, de verhuring en onderhoud wordt voor je uit handen genomen. Je investeert dus volledig zorgeloos en hoeft je van weinig aan te trekken. Zo wordt de schoonmaak gedaan bij aankomst en vertrek. Heerlijk toch om aan te komen in een fris ruikend en proper appartement. En je ontvangt ook nog eens jouw deel van de huuropbrengsten!

Een investering in een toeristische residentie biedt ook talloze fiscale voordelen. Zo bestaat de mogelijkheid om je btw bij aankoop te recupereren (onder bepaalde wettelijke voorwaarden). 

Wil je meer informatie?

Exclusieve opendeurdag

Schrijf je hier in voor ons opendeurweekend 29 en 30 augustus in Hardelot of Bray-Dunes en ontdek ons nieuwste projecten Rêve des Sables en la Côte Sauvage.

Adres opendeurdag La Côte Sauvage in Hardelot: 3 Avenue du Golf, 62152 Neufchatel-Hardelot

Adres opendeurdag Rêve des Sables in Bray-Dunes: 652, Boulevard Georges Pompidou, Bray-Dunes

Zaterdag en zondag 29-30/08 van 10u-18u