Trésors d’Opale

Een stijlvolle residentie gelegen vlakbij zee

Vanaf €154.995

Gezellige badplaats

Ecologisch gebouwd

Zwembad

Sportterrein

Trésors d’Opale zijn appartementen met verhuurdienst, gelegen in een oase van rust. Kom er heerlijk tot ontspanning op het uitgestrekte domein. De residentie ligt in een domein van 7,5 hectare bosrijke omgeving. Je vindt er overal verborgen wandelpaadjes én bent op 250 meter van het strand. De residentie wordt gebouwd met respect voor de lokale fauna en flora. Zo wordt kleine poelen gecreëerd met het regenwater m lokale fauna en flora aan te trekken. Er worden onder andere ook elektrische laadpalen voorzien.

Elk appartement beschikt over een ruim terras, living en open keuken, badkamer en 1-3 slaapkamers. Daarnaast kan je een parking en berging aankopen.

Visitez la résidence en 3D

De ideale bestemming voor het hele gezin.

Voor wie de Franse Opaalkust nog niet mocht kennen: we spreken hier over 120 km kust met uitgestrekte natuur en groene landschappen. En er kan véél: wandelen, fietsen, watersport, golfen … Leuke plekjes zijn Le Touquet en het charmante vissershaventje Boulogne-sur-Mer. En de Fransen zijn natuurlijk echte levenskunstenaars met culinaire hoogstandjes leuke restaurants waar je heerlijke fruits de mer kan eten. De streek staat ook bekend om het golftoerisme. De vele golfclubs zijn vaak het decor van internationale golftornooien.

Un résidence équipée

Piscine chauffée, terrain de sport, salle petit-déjeuner, ...

Le Touquet-Paris-Plage

A seulement 15 minutes

Décoration soignée

Pack meuble inclus

Côte D'Opale

Naturelle et préservée

Activités

Golf, shopping, visites...

Previous
Next

Aantrekkelijke prijzen

De appartementen zijn volledig bemeubeld in een moderne stijl. Gebruik van kwaliteitsvolle materialen en hoge afwerkingsgraad. De ruimtes zijn open en licht en hebben grote terrassen om optimaal van de frisse zeelucht te kunnen genieten. Kies het appartement dat het best bij je past.

Studio
Studio

Vanaf €154.995

Appartement 2 slaapkamers
2 slaapkamers

Vanaf 164.995 euro

Appartement 3 slaapkamers
3 slaapkamers

Vanaf 274.995 euro

L'investissement pour votre temps libre

Plus de temps libre

Gestion de votre appartement

Avantages de séjours

Revenus locatifs

La rentabilité n’est pas que financière, nous vous offrons la possibilité d’optimiser votre temps libre en vous suggérant de mettre votre appartement en gestion locative chez notre exploitant Evancy. Ainsi, vous n’aurez plus à vous préoccuper de votre appartements lorsque vous n’y êtes pas. Vous bénéficiez ainsi de tous les avantages des clients de la résidence, le ménage est fait à l’arrivée et au départ, votre chambre est prête (fourniture et entretien des draps et serviettes). Evancy se charge également de l’entretien courant et du gardiennage. De plus vous percevrez une partie des revenus de location de votre bien.

"Ce qui nous a attiré, c’est que nous n’avons rien à gérer, ce qui rend le projet très avantageux"

Schermopname 205
Témoignage propriétaires au Domaine Sauvage

Wil je meer informatie?

    Statut du Prospect*