[Salon] Twin Promotion zal aanwezig zijn op Second Home Maastricht van 23 tot 24 april.

Bezoek ons gratis op stand nr. 423

Twin Promotion is als exposant aanwezig op de Second Home Beurs. Een goede mogelijkheid om ons vrijblijvend te ontmoeten en je in een persoonlijk gesprek te laten informeren. Op de beurs vind je meer dan 140 makelaars uit ruim 20 landen onder één dak en een uitgebreid seminarprogramma. Met een bezoek aan de Second Home Beurs zet je de eerste stap naar een tweede huis.

Informatie & inspiratie

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Het is belangrijk je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts. Op de Second Home Beurs staat Twin Promotion, samen met veel andere deskundigen, klaar om jouw vragen te beantwoorden. Er wordt kennis gedeeld over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een rol spelen. Niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker, dat die belangrijke eerste stap er meteen één in de goede richting is.

Tickets

Via onderstaande link registreer je eenvoudig 2 gratis vrijkaarten om ons te bezoeken op de Second Home Beurs. We kijken er naar uit je welkom te heten op onze stand!

https://www.secondhome.nl/tickets?invitation_code=XGRPTBHCMP