Rêve des Sables

Een stijlvolle residentie omringd door de duinen

Koop een appartement aan zee vanaf €167.995

Gezellige badplaats

Stijlvolle architectuur

Voor het hele gezin

Vlakbij zee

Het project Rêve des Sables is ideaal gelegen in Bray-Dunes, op tien minuten van La Panne. Een oase van rust waar u zich kunt ontspannen dankzij de goudgele duinen, de frisse zeelucht en de grote terrassen. Toffe winkeltjes, supermarkten, goede restaurants en vooral het strand en de dijk liggen op wandelafstand.

Elk appartement beschikt over een ruim terras, living en open keuken, badkamer en 1-3 slaapkamers. De meeste units bieden een schitterend zicht op het omringende duinenlandschap.

DSC00338

Ideaal gelegen aan zee

Bray-Dunes is een bruisend badstadje vlakbij de grens. Het is de ideale bestemming om met het hele gezin heerlijk te genieten. Verbroederd met de Panne, organiseren ze geregeld samen evenementen.

Luier uren op het strand, waag je aan een ritje strandzeilen of smul van lekkere mosselen-friet op een terrasje op de dijk. Ook een partijtje tennis of minigolf behoren tot de mogelijkheden. Of waarom niet fietsen tot in Duinkerke om er de rijke oorlogsgeschiedenis te ontdekken?

Previous
Next

Heerlijk vertoeven in alle comfort

Alle appartementen beschikken over open en lichte ruimtes. Vanop de grote terrassen geniet je optimaal van de frisse zeelucht en het glooiende duinenlandschap. Er worden kwaliteitsvolle materialen gebruikt met het oog op een hoge woon- en leefkwaliteit.

Voor de inrichting kan je een beroep doen op het professionele advies van ons interieurteam. Zo sluit het appartement volledig aan bij je persoonlijke stijl en wensen.

Appartement 1 slaapkamer

Vanaf €167.995 

Appartement 2 slaapkamers

Vanaf €191.995 

Appartement 3 slaapkamers

Vanaf €244.995 

Wil je meer informatie?

    Statut du Prospect*