Villa Les Dunes

De perfecte plek om te herbronnen. De natuurlijke omgeving nodigt uit om volop te relaxen. Maar je staat ook in no-time in de gezellige drukte van Boulogne-sur-Mer of le Touquet of op één van de vele golfbanen die de regio rijk is.

De perfecte plek om te herbronnen en volop te ontspannen.

De toeristische residentie “Villa des Dunes” van Oye-Plage ligt aan de voet van het natuurreservaat Platier d’Oye. Via een verborgen wandelpaadje sta je direct op het strand. De residentie straalt rust uit dankzij haar groene ligging. Je hoort er de hele dag door het geluid van vogels. Vergeet dus zeker geen verrekijker! Ook voor kinderen is het een leuke plek dankzij een speeltuintje en petanqueveldje. De natuurlijke omgeving nodigt uit om compleet te relaxen. Maar je staat ook in no-time in de gezellige drukte van Boulogne-sur-Mer of le Touquet.

Appartementen voor elk budget

De residentie wordt sinds enkele jaren uitgebaat door Evancy. De appartementen zijn praktisch en perfect uitgerust voor een kort of lang verblijf.

Onze eigendommen te koop in deze residentie

Bovenzicht

Een natuurlijke omgeving

De Opaalkust biedt 120 kilometer aan charmante badplaatsen, zandstranden, woeste kliffen en steile duinen. Ideaal om te golfen, wandelen of fietsen. De stranden zijn er rijkelijk gevuld met gekleurde cabines.

Oye-Plage

Oye-Plage ligt op 30 minuten van Les 2 Caps en op 10 minuten van Gravelines en Grand Fort Philippe. Het is de ideale bestemming voor lange strandwandelingen, watersport of om vogels te spotten in het natuurreservaat van Platier Oye.

Wens je meer informatie?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.