Trésors d’Opale

De Opaalkust biedt je 120km aan grillige kliffen, uitgestrekte stranden en uitgestrekte natuur.

Luxe residentie in het hart van een toeristische badplaats

Trésors dOpale is een verborgen parel middenin een natuurdomein van maar liefst 7 hectare fauna en flora aan de Opaalkust. Dit vastgoedproject bestaat uit een zwembad, sportterrein en een aangelegde tuin, op amper 250 meter van het strand. Enkel de duinen scheiden het project van de zee! Een verhuurdienst neemt de verhuur, beheer en het onderhoud voor je uit handen. Hier rest je dus enkel genieten!

Toegankelijke projecten voor alle budgetten

Een moderne inrichting en fris kleurenpalet nodigt uit om je direct thuis te voelen. De gebruikte materialen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De ruimtes zijn open, licht en hebben grote terrassen om optimaal van het buitenleven te kunnen genieten.

Studio

25m2
Vanaf 145.000€

Appartement een kamer

32 tot 43 m2
Vanaf 156.000€

Appartement drie kamers

43 tot 62 m2
Vanaf 261.000€

Ga op virtuele ontdekking

Klik hier

Architecture

Trésors d’Opale is een vastgoedproject met de typische Angelsaksische bouwstijl van de Opaalkust en diensten die zijn aangepast aan ontspanning: een buitenzwembad, een sportterrein, een speeltuin voor kinderen, een jeu de boules baan en een aangelegde tuin, dit alles op 250 meter van het strand.

Camiers Sainte-Cécile

De Opaalkust is de perfecte plaats om zich thuis te voelen tijdens een verblijf in de Hauts-de-France. De Opaalkust (Côte d’Opale) strekt zich uit over 120 kilometer uitgestrekte stranden, hoge duinen, woeste krijtrotsen en pittoreske dorpjes met heerlijke eetgelegenheden. De ideale bestemming voor familie uitstappen (Nausicaa), wandelingen, watersporten of gewoon gezellige momenten. Bekend om haar 9 gerenommeerde golfbanen. Op een uurtje van de Belgische grens, 30 minuten van Le Touquet en 20 minuten van Hardelot. De snelweg A16(E40) verbindt de gehele Opaalkust snel en gemakkelijk en staat ook in verbinding met Engeland via de Eurostar.

Heb je meer informatie nodig?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Twin Promotion krijgt toestemming om mij te contacteren. Ik ga akkoord met de privacyverklaring