Opale Resort

De Opaalkust biedt je 120km aan grillige kliffen, uitgestrekte stranden en uitgestrekte natuur.

Luxe residentie in het hart van een toeristische badplaats

Trésors dOpale is een verborgen parel aan de Opaalkust. Gelegen middenin een natuurdomein van maar liefst 7 hectare fauna en flora, is het een pure bron van ontspanning. Dit vastgoedproject bestaat uit een zwembad, sportterrein en een aangelegde tuin, op amper 250 meter van het strand. Enkel de duinen scheiden het project van de zee! Een verhuurdienst neemt de verhuur, beheer en het onderhoud voor je uit handen. Hier rest je dus enkel genieten!

Toegankelijke projecten voor alle budgetten

Een moderne inrichting en fris kleurenpalet nodigt uit om je direct thuis te voelen. De gebruikte materialen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De ruimtes zijn open, licht en hebben grote terrassen om optimaal van het buitenleven te kunnen genieten.

Onze eigendommen te koop in deze residentie

Ga op virtuele ontdekking

Investeer met Evancy

Optimaliseer je vermogen én je vrije tijd: onze verhuurdienst Evancy neemt het beheer, verhuur en onderhoud voor je uit handen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je appartement als je er zelf niet bent. Je profiteert van dezelfde voordelen als de gasten van de residentie, zo wordt er schoongemaakt bij aankomst en vertrek en geniet je van vers beddengoed en propere handdoeken. Evancy zorgt ook voor het dagelijkse onderhoud en de beveiliging. Daarnaast ontvang je een deel van de verhuuropbrengsten! Win-win!

Camiers Sainte-Cécile

De Opaalkust strekt zich uit over 120 kilometer uitgestrekte stranden, hoge duinen, woeste krijtrotsen en pittoreske dorpjes. De ideale bestemming voor uitstapjes (Nausicaa), wandelingen, watersporten of het opsnuiven van cultuur. De Opaalkust is bekend om haar 9 golfbanen en ligt op een uurtje van de Belgische grens, 30 minuten van Le Touquet en 20 minuten van Hardelot. De snelweg A16(E40) verbindt de gehele Opaalkust snel en gemakkelijk en staat ook in verbinding met Engeland via de Eurostar.

Wens je meer informatie?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.