Opale résidence

Een luxe residentie verankerd in een natuurlijke omgeving in het hart van een toeristische badplaats.

Prachtige residentie omgeven door groen

De residentie ‘Opale Résidence’ is een oase van rust dankzij haar ligging middenin een bosrijk domein van 7,5 hectare. Een buitenzwembad, sportveld, speeltuin, petanquebaan en een aangelegde tuin vormen een bron van ontspanning voor het hele gezin. En dit amper op 250m van het strand!

Projecten toegankelijk voor alle budgetten.

De ruimtes zijn open, lichtgevend en hebben een ruim terras om optimaal te kunnen genieten van al het moois dat de omgeving biedt. We bieden een compleet assortiment dat het best aansluit bij uw behoeften en uw budget. De appartementen kunnen instapklaar afgeleverd worden, al dan niet gemeubeld. De uiteindelijke inrichting en plannen zijn naar eigen keuze. Ons designteam staat graag klaar om je hierbij te helpen.

Studio

27 tot 41 m2
Vanaf 133.000€ incl.BTW

Eén kamer

44 tot 50 m2
Vanaf 179,000€ incl.BTW

Twee kamer

61 tot 71 m2
Vanaf 267,000€ incl.BTW

Ontdek het project in 3D (plannen, beschikbaarheden en prijzen)

Architectuur

Opale Résidence is een vastgoedproject in de Angelsaksische bouwstijl typisch voor de Opaalkust en met leuke ontspanningsmogelijkheden: een buitenzwembad, een sportveld, een kinderspeeltuin, een petanquebaan en een aangelegde tuin, dit alles op 250 meter van het strand.

Camiers Sainte-Cécile

De Opaalkust (Côte d’Opale) strekt zich uit over 120 kilometer uitgestrekte stranden, hoge duinen, woeste krijtrotsen en pittoreske dorpjes met heerlijke eetgelegenheden. De ideale bestemming voor familiale uitjes (Nausicaa), wandelingen, watersport of gewoon gezellige momenten. Het project ligt op een uur van de Belgische grens, 30 minuten van Le Touquet en 20 minuten van Hardelot. De snelweg A16(E40) verbindt de gehele Opaalkust snel en gemakkelijk en staat ook in verbinding met Engeland via de Eurostar.

Wens je meer informatie?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.