Rêve des Sables

Rêves des sables is een tweede verblijf in het hart van Bray-Dunes. Uitzonderlijk gelegen aan de rand van de duinen.

Luxe residentie in het hart van een gezellig badstadje

De residentie Rêve des Sables verleidt je door de typische bouwstijl van de Opaalkust en de gunstige ligging in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Gelegen in de toeristische badplaats Bray-Dunes, in de buurt van De Panne en begrenst door de duinen, ligt dit project in het hart van een onbetwistbaar natuurlijk erfgoed. De residentie bestaat uit 72 ruime appartementen en een ondergrondse parkeergarage, en dit allemaal op amper 600 m van het strand.

Volg je eigen stijl

De gebruikte bouwmaterialen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De inrichting van de appartementen is volledig vrij, zodat je je appartement kunt personaliseren naar eigen stijl. Het appartement kan instapklaar worden opgeleverd, al dan niet volledig ingericht. Ons interieurteam helpt je graag bij de keuze van afwerking en interieur. Met deze keuzevrije formule bent je je eigen architect!

Eén kamer

Vanaf 38m2
Vanaf 160.000€ Incl. BTW

Twee kamers

Vanaf 58m2
Vanaf 185.000€ Incl. BTW

Drie kamers

Vanaf 63m2
Vanaf 210.000€ Incl. BTW

Ontdek de beschikbaarheden, plannen en prijzen

Natuurlijke omgeving

Dit vastgoedproject biedt een locatie die bevorderlijk is voor ontspanning en contemplatie. Begrensd door de duinen, ligt de residentie Rêve des sables in het hart van een onbetwistbaar natuurlijk erfgoed die de reputatie van de badplaats Bray-Dunes maakt.

Bray-Dunes

De Opaalkust is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte tijdens uw verblijf, het biedt 120 kilometer strand bezaaid met mooie badplaatsen, een wilde maar toch toeristische kust, evenals een aantal heerlijke smaak ontdekkingen! Ideale bestemming voor golf, wandelen, watersport of gewoon gezellige momenten, de residentie Rêve des Sables de Bray-Dunes is gelegen in het hart van de duinen.

Wens je meer informatie?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.