Les Jardins du Var

Geniet van de schitterende natuur in de regio Haut Var in het pittoreske dorpje Salernes.

Een tweede verblijf vol plezier

De residentie Les Jardins du Var is ontworpen om een ontspannend kader te bieden in een natuurlijke omgeving die aangepast is aan het plezier. Het zal daarom worden uitgerust met ruimten voor gezelligheid en delen, waaronder een groene wandelzone rond de gebouwen. In het verwarmde zwembad kunt u volop genieten van de buitenlucht en het regionale klimaat. Gezinnen kunnen zich uitleven op het multisportterrein, in de boulodrome, in het poolhouse of op de speelterreinen voor de kinderen.

Verzorgd ingerichte en functionele appartementen

Elk appartement is door ons ingericht, uitgerust en ontworpen om het zo functioneel en aangenaam mogelijk te maken. Daarom is elke woning samengesteld uit een volledig uitgeruste keuken, een totale kwaliteitsinrichting die een zekere duurzaamheid toelaat (kwaliteitsbeddengoed, flatscreen TV,…) in een moderne en warme stijl. De decoratie is verkrijgbaar in 3 combinaties Smart, Flow en Pure

Eén kamer + cabine

Vanaf 40 m2
Vanaf 232,999€ BTW incl

Twee kamers

Vanaf 51 m2
Vanaf 252,000€ BTW incl

Drie kamers en meer

Jumelage
Op aanvraag

Ontdek onze plannen en prijzen

Een elegant gebouw dat opgaat in de opgeving

Om de geschiedenis van de stad te blijven schrijven, heeft Twin Promotion de voorkeur gegeven aan een bouwstijl die de herinnering aan het verleden bevordert, met decoratieve details die hun volle betekenis krijgen. De milieugedachte van de bestemming speelt een overheersende rol in de ontwikkeling van het toerisme, het is vanuit deze benadering dat Twin Promotion besloten heeft een toeristische residentie te bouwen die deze filosofie respecteert. De milieugedachte van de bestemming speelt een overheersende rol in de ontwikkeling van het toerisme, het is vanuit deze benadering dat Twin Promotion besloten heeft een toeristische residentie te bouwen die deze filosofie respecteert. Tropeziaanse daken maken het mogelijk de buitenruimten te optimaliseren, maar ook de technische elementen (ventilatie, lift, enz.) te verbergen en het gebouw zo beter te laten opgaan in het natuurlijke landschap. De lichte okerkleuren van de gevels en de terracottakleur van de ingangen van de gebouwen zijn bedoeld om de geschiedenis van Salernes in herinnering te brengen. De inzendingen zijn gekleurd in een terra cota stijl per sleutel, om de kleuren van het land te laten reden en passen bij het palet van het stadhuis. Andere edele materialen, zoals gevelstenen uit de streek en kanaaltegels, doen denken aan de typische constructies uit de streek.

Salernes

Salernes, klein provinciaal dorpje van minder dan 4000 inwoners ligt in het departement Var, dicht bij de Gorges du Verdon en de Côte d’Azur, meer precies op minder dan 30 minuten van Draguignan. Salernes, sinds 2006 geklasseerd als “Station Verte”, is veel meer dan een rustgevende bestemming op een heuvel, het is ook een land van verkenning, vol geschiedenis, tradities en natuurlijke elementen.

Wens je meer informatie?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.