Les Jardins du Var

Geniet van de schitterende natuur in het pittoreske dorpje Salernes in regio Haut Var.

Een tweede verblijf vol plezier

De residentie Les Jardins du Var staat garant voor ontspanning en plezier in een natuurlijke omgeving. Geniet van een fris drankje aan de poolbar met panoramisch zicht op de omringende heuvels of waag je aan een partijtje tennis op het multisportterrein, Gelegen in de Var, een departement in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur, dat met 341000 hectare bos het tweede meest beboste departement is van Frankrijk. De Provence op zijn best, dankzij de vele uren zon, schitterende natuur en pittoreske dorpjes.

Open en moderne appartementen

De appartementen zijn open en licht en volledig aangepast aan het Provençaalse klimaat dankzij de lichte kleuren en grote terrassen. Elk appartement bestaat verder uit 1-3 slaapkamers, badkamer en een volledig uitgeruste keuken. Wij bieden de mogelijkheden om te kiezen tussen drie afwerkingen in de vorm van verschillende decoratiepakketten (pure-flow-smart), samengesteld door ons designteam.

Eén kamer

40 m2
Vanaf 195,000€ incl. BTW*

Twee kamers

53 m2
Vanaf 234,000€ incl. BTW*

Drie kamers

Samengesteld
Op aanvraag

Ontdek op het 3D-model de beschibaarheden, plannen en prijzen

Klik hier

Een elegant gebouw dat opgaat in de opgeving

Het project is gebouwd met respect voor de omgeving en geschiedenis van de streek. De lichte okerkleuren van de gevels en de veel gebruikte terracottakleur zijn een verwijzing naar de typische Provençaalse tegel. De gebouwen zijn licht en fris zodat ze een perfect verlengde vormen van de weelderige vallei die Les Jardins du Var omsluit.

Salernes

Salernes is een klein provinciaal dorpje met minder dan 4000 inwoners, gelegen in het departement Var, Provence-Alpes-Côte d’Azur. De uitgestrekte kust, pittoreske dorpjes, Provençaalse keuken met zijn vele kruiden, badplaatsen van de Côte d’Azur of indrukwekkende natuur zoals les Gorges du Verdon, zijn maar enkel van de troeven die liefhebbers van de Provence kunnen bekoren.

Wens je meer informatie?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Twin Promotion krijgt toestemming om mij te contacteren. Ik ga akkoord met de privacyverklaring