Les Jardins du Var

Geniet van de schitterende natuur in het pittoreske dorpje Salernes in regio Haut Var.

Een tweede verblijf vol plezier

De residentie Les Jardins du Var is ontworpen om ontspanning en plezier te bieden in een natuur omgeving. Een groene wandelzone rond de gebouwen zorgt voor de nodige rust en gezelligheid. In het midden bevindt zich het verwarmde zwembad waar u volop kunt genieten van de buitenlucht en het regionale klimaat. De leuke activiteiten: het multisportterrein, petanqueveld, poolhouse en het speeltterrein voor kinderen, biedt aan gezinnen voor elk wat wils.

Verzorgd ingerichte en functionele appartementen

Elk appartement is door ons ingericht, uitgerust en ontworpen om het zo functioneel en aangenaam mogelijk te maken. Daarom is elke woning samengesteld uit een volledig uitgeruste keuken, een kwaliteitsvolle inrichting die een zekere duurzaamheid toelaat (kwaliteitsbeddengoed, flatscreen TV,…) in een moderne en warme stijl. De decoratie is verkrijgbaar in 3 combinaties Smart, Flow en Pure

Eén kamer

40 m2
Vanaf 195,000€ incl. BTW*

Twee kamers

53 m2
Vanaf 234,000€ incl. BTW*

Drie kamers

Jumelage
Op aanvraag

Ontdek het 3D-model

Klik hier

Een elegant gebouw dat opgaat in de opgeving

Om de geschiedenis van de stad levend te houden, heeft Twin Promotion de voorkeur gegeven aan een bouwstijl met decoratieve details, die de herinnering aan het verleden accentueert. De stad ligt in een weelderige vallei omringd door lage heuvels met veel bossen die een toonaangevende rol speelt in de ontwikkeling van het toerisme. Vanuit deze benadering heeft Twin Promotion besloten een toeristische residentie te bouwen die deze filosofie respecteert. Tropeziaanse daken maken het mogelijk de buitenruimten te optimaliseren, maar ook de technische elementen (ventilatie, lift, enz.) te verbergen en het gebouw zo beter te laten opgaan in het natuurlijke landschap. De lichte okerkleuren van de gevels en de terracottakleur van de ingangen van de gebouwen zijn bedoeld om de geschiedenis van Salernes in herinnering te brengen. Deze kleuren en de terra cota stijl sluit aan bij de kleuren van het landschap en past bij het palet van het stadhuis. Andere edele materialen, zoals de gevelstenen en holle tegels, doen denken aan de typische constructies uit de streek.

Salernes

Salernes, klein provinciaal dorpje van minder dan 4000 inwoners ligt in het departement Var, dicht bij de Gorges du Verdon en de Côte d’Azur, meer precies op minder dan 30 minuten van Draguignan. Salernes, sinds 2006 geklasseerd als “Station Verte”, is veel meer dan een rustgevende bestemming op een heuvel, het is ook een land van verkenning, vol geschiedenis, tradities en natuurlijke elementen.

Heb je meer informatie nodig?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Twin Promotion krijgt toestemming om mij te contacteren. Ik ga akkoord met de privacyverklaring