Les Jardins d’Azur

In het hart van het groene achterland van Nice biedt Vence een eersteklas residentie voor een rustig verblijf.

Stijlvolle residentie aan de Côte d'Azur

Het vakantiedomein ‘ Les Jardins d’Azur’ staat geklasseerd als toeristische 4 sterren residentie, voor zijn unieke ligging, in het hart van het achterland van Nice, en zijn luxueze comfort. Vanuit het vn dankzij het prachtige, panoramisch zicht op de bergen van de Col de Vence en de omliggende natuurgebieden. Vanuit het verwarmde buitenzwembad, de petanquebaan of uw balkon kunt u genieten van het panoramisch zicht op de bergen van de Col de Vence en de omliggende natuurgebieden. Tal van faciliteiten zorgen voor een zo aangenaam mogelijk verblijf : een verwarmd openluchtzwembad, een omnisportterrein, een petanquebaan en 3 oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Stijlvolle appartementen

De appartementen zijn functioneel ingericht en gedecoreerd in een elegante en verfijnde stijl om u onder te dompelen in een tijdloze sfeer. De gebruikte materialen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De ruimtes zijn licht en beschikken over een balkon om optimaal te profiteren van het uitzicht en de zeelucht. We bieden ruim gamma aan appartementen om aan het beste van uw behoeften en uw budget te voldoen. Van gezellige studio’s en vakantieappartementen met 1 of 2 slaapkamers, tot indrukwekkende penthouses met privéterras.

Onze eigendommen te koop in deze residentie

Bezoek een appartement

Een investering voor je vrije tijd

De rentabiliteit is niet enkel financieel, wij bieden u ook de mogelijkheid om uw vrije tijd te optimaliseren dankzij de mogelijkheid om uw appartement onder te brengen bij onze exploitant Evancy. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw appartement als u er niet bent. U profiteert zo van dezelfde voordelen als de gasten van de residentie, er wordt schoongemaakt bij aankomst en vertrek en uw kamer wordt volledig klaar gemaakt (levering en onderhoud van lakens en handdoeken). Evancy zorgt ook voor het dagelijkse onderhoud en de beveiliging. Daarnaast ontvang je een deel van de verhuuropbrengsten uit je woning.

Vence

Het mooiste van de zee en de bergen, de Côte d´Azur is een prachtig gebied die in contrast staat met de steden Nice, Cannes en Grasse, die over de hele wereld bekend zijn. Dit Zuid-Franse kustgebied is al decennialang de trekpleister van the rich and the famous dankzij de prachtige azuurblauwe zee, het mooie weer en natuurlijk dankzij prestigieuze evenementen zoals het Filmfestival van Cannes. Vence is bovendien de perfecte uitvalsbasis om de Côte d’Azur te verkennen. De stad bevindt zich namelijk in de gouden driehoek Nice, Cannes en Monaco. Maar ook Antibes en Grasse liggen vlakbij.

Wens je meer informatie?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.