Le Domaine Sauvage

Een residentie op 200 meter van de zee in het hart van een toeristische badplaats waar de natuur de baas blijft.

Een domein met luxe villa's

De toeristische service residentie “Le Domaine Sauvage” van Equihen Plage zal u verleiden met zijn ongerepte natuurlijke omgeving, zijn adembenemende uitzicht op zee, maar ook door de diensten die het biedt. De residentie ligt in het hart van een natuurgebied van 35 hectare met uitzicht op de zee.

Gun uzelf een villa aan de kust

De ruime en stijlvolle vakantievilla’s zijn uitgerust met alle nodige comfort. De gebruikte materialen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De binnenruimtes zijn lichtvol, open en beschikken over een ruim privéterras. We bieden een ruim gamma aan villa’s om aan het beste van uw behoeften en budget te voldoen.

Onze eigendommen te koop in deze residentie

360 Drone

Een investering voor je vrije tijd

De rentabiliteit is niet enkel financieel, wij bieden u ook de mogelijkheid om uw vrije tijd te optimaliseren dankzij de mogelijkheid om uw appartement onder te brengen bij onze exploitant Evancy. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw appartement als u er niet bent. U profiteert zo van dezelfde voordelen als de gasten van de residentie, er wordt schoongemaakt bij aankomst en vertrek en uw kamer wordt volledig klaar gemaakt (levering en onderhoud van lakens en handdoeken). Evancy zorgt ook voor het dagelijkse onderhoud en de beveiliging. Daarnaast ontvang je een deel van de verhuuropbrengsten uit je woning.

Hardelot Equihen-Plage

De Opaalkust is de perfecte plaats om zich thuis te voelen tijdens een verblijf in de Hauts-de-France. De Opaalkust (Côte d’Opale) strekt zich uit over 120 kilometer uitgestrekte stranden, hoge duinen, woeste krijtrotsen en pittoreske dorpjes met heerlijke eetgelegenheden. De ideale bestemming voor familie uitstappen (Nausicaa), wandelingen, watersporten of gewoon gezellige momenten. De snelweg A16(E40) verbindt de gehele Opaalkust snel en gemakkelijk en staat ook in verbinding met Engeland via de Eurostar.

Wens je meer informatie?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.