La Marina

Een moderne residentie met uitzicht op de gezellige haven in het hart van charmant stadje.

Gelegen naast de oude vissershaven en de rivier Liane

Ontdek de toeristische residentie “La Marina”, een opvallend maar stijlvol gebouw aan de oude vissershaven, op een steenworp van het historische centrum van Boulogne sur Mer. Vanop je terras snuif je de frisse zeelucht op en geniet je van een zicht op de oude basiliek. De residentie bestaat uit een ondergrondse parkeergarage, een ontbijtruimte en 2 seminariezalen en ligt op amper 300 meter van het strand.

Aantrekkelijke prijzen

De appartementen zijn modern ingericht met duurzame en kwalitatieve materialen. De ruimtes zijn licht en beschikken over een balkon zodat je optimaal kan profiteren van het uitzicht en de zilte zeelucht. We bieden een ruim gamma aan appartementen, in meerdere prijsklassen.

Studio

18 tot 32 m2
Vanaf 118.000€

Eén kamer

36 tot 47 m2
Vanaf 163.000€

Drie kamers

45 m2
Vanaf 213.000€

360 drone

Klik hier

Een investering voor je vrije tijd

Optimaliseer je vermogen én je vrije tijd: onze verhuurdienst Evancy neemt het beheer, verhuur en onderhoud voor je uit handen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je appartement als je er zelf niet bent. Je profiteert van dezelfde voordelen als de gasten van de residentie, zo wordt er schoongemaakt bij aankomst en vertrek en geniet je van vers beddengoed en propere handdoeken. Evancy zorgt ook voor het dagelijkse onderhoud en de beveiliging. Daarnaast ontvang je een deel van de verhuuropbrengsten! Win-win!

Boulogne-sur-Mer

De Opaalkust (Côte d’Opale) strekt zich uit over 120 kilometer uitgestrekte stranden, hoge duinen, woeste krijtrotsen en pittoreske dorpjes met heerlijke eetgelegenheden. De ideale bestemming voor uitstapjes (Nausicaa), wandelingen, watersporten of gewoon gezellige momenten. Boulogne-sur-Mer ligt op een uur van de Belgische grens, 30 minuten van Le Touquet en 20 minuten van Hardelot. De snelweg A16(E40) verbindt de gehele Opaalkust snel en gemakkelijk en staat ook in verbinding met Engeland via de Eurostar.

Wens je meer informatie?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Twin Promotion krijgt toestemming om mij te contacteren. Ik ga akkoord met de privacyverklaring