La Marina

Een moderne residentie met uitzicht op de gezellige haven in het hart van charmant stadje.

Gelegen naast de oude vissershaven en de brede rivier Liane

De toeristische residentie “La Marina”, een modern gebouw dat beschikt over een verhuurdienst. De residentie ligt tussen de vissershaven, op een steenworp afstand van het historische centrum van Boulogne sur Mer en het grootste aquarium van Europa, Nausicaa. Ideaal gelegen in een regio waar vanalles te beleven valt, maar die toch nog niet super toeristisch en druk bevolkt is. Dit project bestaat uit een ondergrondse parkeergarage, een ontbijtruimte en ligt op wandelafstand van het strand.

Projecten toegankelijk voor alle budgetten.

De appartementen zijn functioneel ingericht en volledig bemeubeld. Je koopt instapklaar en hoeft dus zelf niets meer te regelen. De keuken is voorzien van apparatuur en servies zodat je uren kan kokerrellen! De ruimtes zijn licht en hebben balkons om optimaal te profiteren van het uitzicht en de frisse zeelucht. Kies het appartement dat het best bij je past.

Onze eigendommen te koop in deze residentie

360 drone

Een investering voor je vrije tijd

Er zijn talrijke voordelen: je geniet van een buitenverblijf op een prachtige locatie, je appartement wordt voor je beheerd, verhuurd en onderhouden door een professionele exploitant. Je investeert dus volledig zorgeloos. U profiteert van alle voordelen van de klanten van de residentie, de schoonmaak wordt gedaan bij aankomst en vertrek, uw kamer is klaar (levering en onderhoud van lakens en handdoeken). Evancy zorgt ook voor het routine onderhoud en het onderhoud. En je ontvangt een deel van de huuropbrengsten.

Boulogne-sur-Mer

De Opaalkust is de ideale plek om er even tussenuit te zijn tijdens uw verblijf in de Hauts-de-France. U vindt er 120 kilometer strand, bezaaid met mooie badplaatsen, een wilde maar niettemin toeristische kustlijn, maar ook enkele heerlijke gastronomische ontdekkingen! Breng een bezoekje aan Nausicaa, het grootste acquarium van Europa of waag je aan een partijtje golf op één van de vele gerennomeerde banen die de regio te bieden heeft. Boulogne sur mer ligt op een uur van de Belgische grens, 30 minuten van Le Touquet en 20 minuten van Hardelot. Vlot bereikbaar via de A16(E40).

Wens je meer informatie?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.