La Côte Sauvage

Gezellige appartementen op het mooiste domein van de Opaalkust

Een residentie in het hart van de natuur

Het vakantiedomein “La Côte Sauvage” te Equihen Plage zal u verleiden met zijn ongerepte natuur, zijn adembenemend uitzicht op zee, maar ook door de talrijke diensten die het biedt. De residentie ligt in het hart van een natuurgebied van 35 hectare met uitzicht op de zee. Dit architecturele vastgoedproject beschikt over parkeergelegenheid buiten.

Projecten toegankelijk voor alle budgetten

De appartementen zijn functioneel ingericht en gedecoreerd in een elegante en verfijnde stijl om u onder te dompelen in een tijdloze sfeer. De gebruikte materialen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De ruimtes zijn licht en beschikken over een balkon om optimaal te profiteren van het uitzicht en de zeelucht. We bieden ruim gamma aan appartementen om aan het beste van uw behoeften en uw budget te voldoen.

Onze eigendommen te koop in deze residentie

360 drone

Een investering voor je vrije tijd

De rentabiliteit is niet enkel financieel, wij bieden u ook de mogelijkheid om uw vrije tijd te optimaliseren dankzij de mogelijkheid om uw appartement onder te brengen bij onze exploitant Evancy. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw appartement als u er niet bent. U profiteert zo van dezelfde voordelen als de gasten van de residentie, er wordt schoongemaakt bij aankomst en vertrek en uw kamer wordt volledig klaar gemaakt (levering en onderhoud van lakens en handdoeken). Evancy zorgt ook voor het dagelijkse onderhoud en de beveiliging. Daarnaast ontvang je een deel van de verhuuropbrengsten uit je woning.

Equihen-plage

De Opaalkust is de perfecte plaats om zich thuis te voelen tijdens een verblijf in de Hauts-de-France. De Opaalkust (Côte d’Opale) strekt zich uit over 120 kilometer uitgestrekte stranden, hoge duinen, woeste krijtrotsen en pittoreske dorpjes met heerlijke eetgelegenheden. De ideale bestemming voor familie uitstappen (Nausicaa), wandelingen, watersporten of gewoon gezellige momenten. De residentie van La Marina, in Boulogne aan zee met het label Stad van Kunst en Geschiedenis, biedt een panoramisch uitzicht op de stad, tussen Wimereux, Hardelot en hun golfbaan. Boulogne sur mer ligt op een uur van de Belgische grens, 30 minuten van Le Touquet en 20 minuten van Hardelot. De snelweg A16(E40) verbindt de gehele Opaalkust snel en gemakkelijk en staat ook in verbinding met Engeland via de Eurostar.

Wens je meer informatie?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.