B-Residence

Een mooi rendement en nul zorgen.

Businessflats op toplocatie

Je investeert in betaalbaar vastgoed voor expats en business cliënteel die op zoek zijn naar een woonplaats voor kort tot middellang verblijf. Zij kiezen voor business flats omwille van de flexibele huur en het ruime dienstenaanbod. Onze business flats zijn volledig bemeubeld, voorzien van alle comfort en strategisch gelegen in Brussel. We spelen in op de huidige woon-en werktrends waarbij kwaliteit en een community gevoel centraal staat.

Betaalbaar vastgoed en kwalitatieve huurders

Focus bij je zoektocht naar een investeringspand op de behoeftes van je potentiele huurders. B-Residence speelt in op de sterke vraag van internationale zakenlui en jonge professionals naar kwalitatieve appartementen met een huiselijke sfeer. De appartementen zijn volledig bemeubeld en voorzien van alle comfort. Onze verhuurdienst neemt de verhuur, het beheer en het onderhoud voor je uit handen. Je hoeft dus niet aan de huurwaarborg, de plaatsbeschrijving, de klusjesman of het vredegerecht denken.

Ontdek de locatie

Ontdek het project

75 business flats met leefruimte, uitgeruste keuken en terras, voorzien van een moderne en kwalitatieve inrichting. Er zijn meerdere faciliteiten voor de moderne huurder zoals een receptie, loungeruimte, fitnessruimte of dakterras. Als investeerder heb je daar enkel baat bij want zo ben je zeker van een kwalitatief huurderspubliek.

Centraal gelegen

Gelegen tussen Brussels Airport, de Nato en een hele resem internationale bedrijven. Grote economische bedrijvigheid brengt grote opportuniteiten met zich mee. Een op en top business locatie met een groot huurderspotentieel!

Wens je meer informatie?

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.