Over ons

Twin Promotion is ontstaan uit familiale onderneming met meer dan 45 jaar ervaring en focust op de ontwikkeling, constructie, verkoop en uitbating van vastgoedprojecten in Frankrijk. Wij focussen vooral op tweede verblijven, toeristische residenties en hotels aan de Franse Côte d’Azur (Zuid-Frankrijk) en Opaalkust (Noord-Frankrijk). Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de Belgische en Franse markt koopt u bij Twin Promotion in vertrouwen.

Wij begeleiden u van A tot Z

Met het oog op een coherente en efficiënte uitvoering elk project worden de aankoop, ontwikkeling, constructie, commercialisatie en het beheer van de vastgoedprojecten van Twin Promotion volledig intern beheerd. Ons team bestaat uit deskundigen op elk van deze gebieden.

Prospectie, ontwikkeling, vergunningen en commercialisatie

Het team van Twin Promotion bestaat uit grondaankopers, ontwikkelaars,  vastgoedadviseurs, projectmanagers, marketing, HR en een customer service.

Directeur : Lionel Vandecasteele

Fichier 3
19012021 IMG 4763sansmasque

Plannen, studies, constructie en werfopvolging.

Het team van Twin Consulting bestaat uit architecten, bouwtechnische profielen, werfleiders en 3D-ontwerpers.

Directeur : Christophe Charlet

Fichier 1
Cristophe 1

Uitbating van de toeristische residenties en klantenopvolging.

Het team van Evancy bestaat uit hospitality managers, receptionisten, schoonmaakpersoneel, die werken in de residenties ter plaatse. Op de hoofdzetel in Rijsel vinden we de marketing, de customer service en administratieve dienst. Tot slot zijn er ook eigenaarsverantwoordelijken, waarbij je als eigenaar terecht kan met al je vragen. Wij zijn er om je te ontzorgen, zodat je enkel hoeft te genieten.

Directeur : Laurent Raymond

evancy logo
laurent

Onze waarden

Wederzijds vertrouwen

Wij begeleiden u doorheen het hele proces, van aankoop tot oplevering en uitbating van uw appartement. Samen gaan wij op zoek naar de vastgoedaankoop en het project dat het best bij uw noden en wensen aansluit. Zo wordt je tweede verblijf ook een tweede thuis! Daarnaast levert je investering in een toeristische residentie met diensten ook huuropbrengsten op. Dubbel genieten dus!

Ervaring

De aankoop van vastgoed is een emotionele en financiële beslissing. Een belangrijke beslissing die u in alle vertrouwen moet kunnen nemen. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring beschikken we over veel kennis en ervaring, die we maar wat graag willen delen met onze klanten, medewerkers en andere stakeholders

Sereniteit

Wij begeleiden u bij de keuze van het project, maar ook bij het beheer ervan. De uitbater Evancy neemt het verhuur, onderhoud en beheer van uw appartement voor rekening. Zo ben je volledig ontzorgd en hoef je geen tijd of energie te steken in je vastgoed. Zo investeer je niet enkel in vastgoed, maar ook in je vrije tijd en je eigen geluk! De meeste van onze klanten kiezen voor de unieke combinatie tussen extra inkomsten en persoonlijk genot.

Kwaliteit

Onze betrokkenheid bij de gemeentes, openbare instellingen, besturen en lokale overheden, stelt ons in staat om zorgvuldig locaties te kiezen. Wij houden hierbij altijd rekening met de culturele, sportieve en culinaire rijkdom van een locatie. Ook een vlotte bereikbaarheid, ontspanningsmogelijkheden en prachtige natuur is belangrijk. Wij bouwen projecten met een langetermijnvisie waarbij de woon- en levenskwaliteit centraal staat voor zowel de vakantieganger als de eigenaar.

Waardecreatie

Wij willen echte waarde toevoegen in jullie leven Zo investeer je niet enkel in vastgoed, maar ook in je vrije tijd en je eigen geluk! De meeste van onze klanten kiezen voor de unieke combinatie tussen extra inkomsten en persoonlijk genot. We hopen dat u er met de hele familie onvergetelijke momenten zult beleven

Ontdek onze medewerkers