Over ons

Twin Promotion is een Frans bedrijf dat in 2004 is opgericht. Het is een dochteronderneming van een vastgoedgroep met meer dan 45 jaar ervaring, in feite dateren de eerste projecten aan de Belgische kust al van 1975. Twin Promotion profileert zich als een van de leiders in de ontwikkeling van bouwprojecten van onroerend goed zoals tweede woningen en investering. Twin Promotion biedt de exploitatie van uw eigendom in een toeristenverblijf. Dankzij onze deskundigheid, onze investering en onze waarden kunnen wij bevoorrechte relaties met onze cliënten ontwikkelen. Bij Twin Promotion, koopt u met vertrouwen.

Wij begeleiden u van A tot Z

Met het oog op een coherente follow-up van elk project worden de opbouw, de promotie en het beheer van de vastgoedprogramma’s van Twin Promotion volledig intern beheerd. Ons team bestaat uit deskundigen op de meest uiteenlopende gebieden.

Onroerend goed ontwikkeling, advies, investering, land prospectie

Het team van Twin Promotion bestaat uit accountants, fiscalisten, adviseurs en verkopers, projectmanagers, een marketingteam en HR-verantwoordelijke.

Directeur : Lionel Vandecasteele

Fichier 3
19012021 IMG 4763sansmasque

Bouw, plannen, studies, opvolging ter plaatse

Het team van Twin Consulting bestaat uit architecten, werfleiders en 3D-ontwerpers.

Directeur : Christophe Charlet

Fichier 1
Cristophe 1

Uitbating van de toeristische residenties en klantenopvolging.

Het team van Evancy bestaat uit hospitality managers, receptionisten, schoonmaakpersoneel etc. De marketing, callcenter en administratieve dienst van Evancy werken in Rijsel.

Directeur : Laurent Raymond

evancy logo
laurent

Onze waarden

Wederkerige overeenkomst

Zowel financieel als persoonlijk, weten wij wat de keuze van een investering van uw spaargeld voor u betekent en wij begeleiden u gedurende dit hele project (van de formulering tot de realisatie door de oplevering van uw woning). Een investering van uw kant, maar ook een investering van het personeel van Twin, om uw project aan uw wensen aan te passen en samen uit te zoeken welke vastgoedinvestering voor u het meest geschikt is.

Vertrouwen

Wij brengen een bevoorrechte relatie tot stand tussen u en ons, want een financiële investering moet in alle openheid gebeuren. Onze opdracht bestaat erin u te begeleiden en u te adviseren in elk van de fasen van het denkproces, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt om deze beslissing te nemen.Dankzij meer dan 40 jaar ervaring beschikken wij over een onvergelijkbare kennis en deskundigheid, die wij willen delen met onzgezamenlijk cliënteel en medewerkers.

Sereniteit

Wij begeleiden u bij de keuze van het onroerend goed en de projecten, maar ook bij het beheer van het onroerend goed product. Dankzij onze verhuurservice nemen wij deel aan de verhuur en het onderhoud van uw vakantiehuis. Zo hoeft u geen tijd en energie te investeren en kunt u volop genieten van een zorgeloze investering! U investeert niet alleen in onroerend goed, maar ook in uw vrije tijd en geluk. De meeste van onze cliënten kiezen voor de waardevolle synergie tussen inkomen en persoonlijk genot.

Kwaliteit

Onze betrokkenheid bij openbare instellingen en gebieden stelt u in staat zorgvuldig locaties te kiezen, in Noord- en Zuid-Frankrijk, rekening houdend met de dynamiek van de bestemming, de ligging van culturele plaatsen, sport- en ontspanningsactiviteiten. Wij hebben de capaciteit om onze voorstellen aan te passen aan uw langetermijnvisie en de levenskwaliteit die u zoekt.

Waardevol én waardevast

Wij willen echte waarde bieden in uw leven. U investeert niet alleen in onroerend goed, maar ook in uw vrije tijd en geluk. De meeste van onze cliënten kiezen voor de waardevolle synergie tussen inkomen en persoonlijk genot. Wij hopen dat u en uw familie waardevolle herinneringen zullen maken in uw vakantiehuis.

Ontdek onze medewerkers