Over ons

We bouwden onze eerste residenties aan de Belgische kust in 1975. Vervolgens hebben we zorgvuldig regio’s in België en Frankrijk gezocht om kwaliteitsvolle vastgoedprojecten te ontwikkelen. Vandaag zijn wij toonaangevend in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van tweede verblijven, toeristische residenties en investeringsvastgoed zoals parkings, hotels en seniorenflats. Naast projectontwikkelaar en verkoper zijn wij ook aannemer. Wij bieden enkel onze eigen projecten aan. Wij zijn een familiaal bedrijf dat doelgericht en hard werkt. Dit straalt zich af op onze medewerkers, die zich elke dag voor de volle 100% inzetten. Bij Twin Promotion koop je in vertrouwen.

Bij begeleiden u van A tot Z

Vastgoedontwikkeling, advies, prospectie van terreinen, aan- en verkoop, constructie, bouw en exploitatie.

Het team van Twin Promotion bestaat uit accountants, fiscalisten, adviseurs en verkopers, project managers, een marketingteam en HR-verantwoordelijke.

Directeur : Lionel Vandecasteele

Bouw, plannen, studies, werfopvolging

Het team van Twin Consulting bestaat uit architecten, interieurdesigners en werfleiders.

Directeur : Christophe Charlet

Uitbating van de toeristische residenties en klantenopvolging.

Het team van Evancy bestaat uit hospitality managers, receptionisten, schoonmaakpersoneel etc. De marketing, callcenter en administratieve dienst van Evancy werken in Rijsel.

Directeur : Laurent Raymond

Onze waarden

Wederkerige overeenkomst

Wij begeleiden u doorheen het hele proces, van aankoop tot oplevering en uitbating van uw appartement. Samen gaan wij op zoek naar de investering en het project dat het best bij uw noden en wensen aansluit.

Vertrouwen

De aankoop van vastgoed is een emotionele en financiële beslissing. Een belangrijke beslissing die u in alle vertrouwen moet kunnen nemen. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring beschikken we over bakken kennis en ervaring, die we maar wat graag willen delen met onze klanten, medewerkers en andere stakeholders.

Sereniteit

Wij begeleiden u bij de keuze van het project, maar ook bij het beheer ervan. Onze verhuurdienst Evancy neemt het verhuur, onderhoud en beheer van uw appartement voor rekening. Zo ben je volledig ontzorgd en hoef je geen tijd of energie te steken in je vastgoed. Zo investeer je niet enkel in vastgoed, maar ook in je vrije tijd en je eigen geluk! De meeste van onze klanten kiezen voor de unieke combinatie tussen extra inkomsten en persoonlijk genot.

Aanpassingsvermogen

Onze betrokkenheid bij de gemeentes, openbare instellingen, besturen en lokale overheden, stelt ons in staat om zorgvuldig locaties te kiezen. Wij houden hierbij altijd rekening met de culturele, sportieve en culinaire rijkdom van een locatie. Ook een vlotte bereikbaarheid, ontspanningsmogelijkheden en prachtige natuur is belangrijk. Wij bouwen projecten met een langetermijnvisie waarbij de woon- en levenskwaliteit centraal staat.

Lange termijn

Wij willen echte waarde toevoegen in jullie leven Zo investeer je niet enkel in vastgoed, maar ook in je vrije tijd en je eigen geluk! De meeste van onze klanten kiezen voor de unieke combinatie tussen extra inkomsten en persoonlijk genot. We hopen dat u er met de hele familie onvergetelijke momenten zult beleven!