Opale Résidence

Een stijlvolle residentie omgeven door natuur

Koop een tweede verblijf vanaf €164.995

Gezellige badplaats

250m van het strand

Zwembad

Sportterrein

Trésors d’Opale zijn nieuwbouw-appartementen gelegen in het gezellige Sainte-Cécile, tussen Hardelot en het mondaine Le Touquet. Het is een waar paradijs voor levensgenieters. De residentie ligt in een domein van 7,5 hectare bosrijke omgeving. Je vindt er overal verborgen wandelpaadjes én bent op 250 meter van het strand. Verder geniet je er van een zwembad, sportterrein en een lounge-area om heerlijk te relaxen.

Elk appartement beschikt over een ruim terras, living en open keuken, badkamer en 1-3 slaapkamers. Daarnaast kan je een parking en kelder aankopen. 

Kortom, Trésors d’Opale beschikt over alle ingrediënten om volop te profiteren van je vrije tijd en prachtige herinneringen te creëren met de hele familie.

De ideale bestemming dichtbij huis

De Opaalkust is dé uitwaaiplek bij uitstek en biedt je 120 kilometer aan charmante badplaatsen, woeste kliffen en steile duinen. De vele golfclubs, wandel-en fietspaden zijn aantrekkelijk voor de sportievelingen onder ons. Indien je het wat rustiger aan wil doen, ga dan lekker luieren op één van de vele stranden, genieten van een heerlijke plateau verse zeevruchten of ga shoppen in Le Touquet.

Sainte-Cécile ligt op een uur van de Belgische grens, 10 minuten van Le Touquet en 20 minuten van Boulogne-sur-Mer (Nausicaa) en is vlot bereikbaar via de A16(E40).

Previous
Next

Stijlvol en betaalbaar

Trésors d’Opale is zowel tijdloos als stijlvol. Kwaliteitsvolle en duurzame materialen, gecombineerd met een hoge afwerkingsgraad, garanderen optimaal comfort. De ruimtes zijn open en licht en hebben grote terrassen om van de frisse zeelucht te kunnen genieten. Richt het appartement geheel in volgens je eigen stijl of kies één van onze bestaande meubelpakketten. 

Kies het appartement dat het best aansluit bij je wensen. 

Appartement 1 slaapkamer

Vanaf €164,995

Appartement 2 slaapkamers

Vanaf €194,995

Appartement 3 slaapkamers

Vanaf €239,995

Wil je meer informatie?

    Statut du Prospect*