Les Jardins d’Azur

Stijlvolle residentie aan de Côte d'Azur

Vanaf 185.995 €

Panoramisch zicht

Verwarmd zwembad

Sportveld

Duurzaam project

De toeristische residentie « Les Jardins d’Azur» in Vence is ideaal gelegen, middenin het groen en met een magnifiek zicht.

Vanaf het verwarmde buitenzwembad, de petanquebaan en je balkon geniet je van een prachtig uitzicht over het heuvellandschap van Vence.

Het multisportterrein, de 3 oplaadstations voor elektrische auto’s en de luxueuse poolhouse met bar zijn allemaal troeven om een onvergetelijk verblijf te bevorderen.

Previous
Next

De perfecte bestemming om eindeloos te genieten

Of je op verkenning wil of gewoon lekker wil luieren, de Côte d’Azur is de ideale bestemming! De Côte d’Azur is beroemd door plaatsen als Cannes, Nice of Saint-Tropez. Bruisende badplaatsen als Sainte-Maxime en Hyères, mooie zandstranden, ongerepte kreekjes van Estérel, het indrukwekkende kunsterfgoed, of pittoreske dorpjes zoals Saint-Paul-de-Vence zijn echte mustsees!

Vence ligt in het hart van het achterland van Nice, op amper 20 minuten van de luchthaven.

Previous
Next

Stijlvolle appartementen

De appartementen zijn modern en tijdloos ingericht. De keuken is voorzien van apparatuur en servies zodat je uren kan kokerrellen!

De ruimtes zijn licht en hebben balkons om optimaal te profiteren van het schitterende uitzicht over de vallei.

Wij bieden een scala aan appartementen aan die het beste bij uw behoeften en budget passen, van 2-slaapkamerappartementen tot luxueuze 3-slaapkamerpenthouses.

Appartement 1 slaapkamer
1 slaapkamer

Vanaf 185.995€

Appartement 2 slaapkamers
3 slaapkamers

Vanaf 394.995€

Appartement 3 slaapkamers
3 slaapkamers

Vanaf 412.995€

De investering voor je vrije tijd

Meer vrije tijd

Verhuur van je appartement

Eigenaarsvoordelen

Opbrengst uit de verhuur

Er zijn talrijke voordelen: je geniet van een buitenverblijf op een prachtige locatie, je appartement wordt voor je beheerd, verhuurd en onderhouden door een professionele exploitant. Je investeert dus volledig zorgeloos. Baden in luxe: de schoonmaak wordt gedaan bij aankomst en vertrek, je appartement is proper en voorzien van fris ruikende lakens. Een investering in een toeristische residentie biedt ook talloze fiscale voordelen. Zo bestaat de mogelijkheid om je btw te recupereren. En je ontvangt een deel van de huuropbrengsten.

"Het appartement is comfortabel en de de recente classificatie in 4* stelt ons in staat om een kwalitatief cliënteel te bereiken."

evancy logo
Getuigenis van de uitbater

Wil je meer informatie?

    Statut du Prospect*