Le Domaine Sauvage

Een ongerept stukje paradijs

Vanaf €198.995

Uitgestrekt natuurgebied

Volledig bemeubeld

Zicht op zee of natuur

Parking

De ideale vastgoedinvestering: gelegen op het mooiste domein van de Opaalkust én met verhuurdienst die alles voor je regelt. De villa’s liggen in het hart van een natuurgebied van 35 hectare met uitzicht op de zee. Mogelijkheid tot aankoop van een parking.

IMG 6148 1 scaled

Centraal gelegen

De Opaalkust biedt 120 kilometer aan charmante badplaatsen, zandstranden, woeste kliffen en steile duinen. Ideaal om te golven, wandelen of fietsen. De stranden zijn er rijkelijk gevuld met gekleurde cabines. Het is de ideale bestemming om te wandelen of fietsen. Doe je het liever kalmer aan? Breng een bezoekje aan Nausicaa, het grootste acquarium van Europa, ga shoppen in le Touquet of luier een hele dag op één van de vele stranden. Gelegen bij de 9 gerenommeerde golfbanen van de Opaalkust, is het ook een ideale uitvalsbasis voor golfers.

Equihen-Plage ligt op 1u30 van de Belgische grens, 35 minuten van Le Touquet, 15 min van Boulogne sur mer en 10 min van Hardelot.

Vlot bereikbaar via de A16(E40).

Previous
Next

Aantrekkelijke prijzen

De villa’s zijn volledig bemeubeld in een tijdloze stijl. Gebruik van kwaliteitsvolle materialen en hoge afwerkingsgraad. De ruimtes zijn open en licht en hebben grote terrassen om optimaal van de frisse zeelucht te kunnen genieten. Kies de villa die het best bij je past.

Villa met 2 slaapkamers

Vanaf 249.995 euro

Villa met 3 slaapkamers

Vanaf 309.995 euro

Appartement

Vanaf 101.995 euro

Koop zorgeloos met een verhuurdienst

Meer vrije tijd

Uitbating van je villa

Eigenaarsvoordelen

Opbrengst uit de verhuur

Er zijn talrijke voordelen: je geniet van een buitenverblijf op een rustige locatie, je villa wordt voor je beheerd, verhuurd en onderhouden door een professionele exploitant. Je investeert dus volledig zorgeloos. Je villa wordt dus verhuurd wanneer je er niet zelf bent. Baden in luxe: de schoonmaak wordt gedaan bij aankomst en vertrek, je villa is klaar en voorzien van fris ruikende lakens. Je villa wordt dus ook nonstop bewaakt. Qua veiligheid kan dit tellen. Daarbovenop ontvang je een deel van de huuropbrengsten.

Wil je meer informatie?

    Statut du Prospect*