Gelegen naast de oude vissershaven en de brede rivier Liane

Koop een appartement vanaf 119.995 €

Gezellige badplaats

Instapklaar

Ontbijtzaal

Ondergrondse parking

De toeristische residentie “La Marina”, een modern gebouw dat beschikt over een verhuurdienst. De residentie ligt tussen de vissershaven, op een steenworp afstand van het historische centrum van Boulogne sur Mer en het grootste aquarium van Europa, Nausicaa. Ideaal gelegen in een regio waar vanalles te beleven valt, maar die toch nog niet super toeristisch en druk bevolkt is.

Dit project bestaat uit een ondergrondse parkeergarage, een ontbijtruimte en ligt op wandelafstand van het strand.

Ideale bestemming tussen toerisme en natuur

De Opaalkust biedt 120 kilometer aan charmante badplaatsen, zandstranden, woeste kliffen en steile duinen. Ideaal om te golfen, wandelen of fietsen. De stranden zijn er rijkelijk gevuld met gekleurde cabines. Breng een bezoekje aan Nausicaa, het grootste acquarium van Europa of waag je aan een partijtje golf op één van de vele gerennomeerde banen die de regio te bieden heeft.

Boulogne sur mer ligt op een uur van de Belgische grens, 30 minuten van Le Touquet en 20 minuten van Hardelot.

Vlot bereikbaar via de A16(E40).

Previous
Next

Aantrekkelijke prijzen

De appartementen zijn functioneel ingericht en volledig bemeubeld. Je koopt instapklaar en hoeft dus zelf niets meer te regelen. De keuken is voorzien van apparatuur en servies zodat je uren kan kokerrellen! De ruimtes zijn licht en hebben balkons om optimaal te profiteren van het uitzicht en de frisse zeelucht. Kies het appartement dat het best bij je past.

Appartement 1 slaapkamer
1 slaapkamer

Vanaf 119.995€

Appartement 2 slaapkamers
2 slaapkamers

Vanaf 161.995€

Appartement 3 slaapkamers
3 slaapkamers

Vanaf 208.995€

Een investering voor je vrije tijd

Meer vrije tijd

Verhuur van je appartement

Eigenaarsvoordelen

Opbrengst uit de verhuur

Er zijn talrijke voordelen: je geniet van een buitenverblijf op een prachtige locatie, je appartement wordt voor je beheerd, verhuurd en onderhouden door een professionele exploitant. Je investeert dus volledig zorgeloos. Baden in luxe: de schoonmaak wordt gedaan bij aankomst en vertrek, je appartement is altijd proper en voorzien van fris ruikende lakens. Een investering in een toeristische residentie biedt ook talloze fiscale voordelen. Zo bestaat de mogelijkheid om je btw te recupereren. En je ontvangt een deel van de huuropbrengsten.

"De residentie Marina Boulogne-sur-Mer is perfect om de vele toeristen aan de Opaalkust te ontvangen."

evancy logo
Getuigenis van de exploitant

Wil je meer informatie?

    Statut du Prospect*