La Côte Sauvage

Een oase van rust

Koop een appartement vanaf €157.000 in het hart van de Opaalkust

Volledig bemeubeld

1 - 3 slaapkamers

Zicht op zee of natuur

Parking

” La Côte Sauvage” in Equihen Plage biedt je niet enkel een uitgestrekte groene omgeving en een adembenemend uitzicht op zee maar is ook een slimme vastgoedinvestering waarbij een verhuurdienst alles voor je uit handen neemt. De residentie ligt in het hart van een natuurgebied van 35 hectare met uitzicht op de zee. Mogelijkheid tot aankoop van een parking.

De zee als je achtertuin
Genieten van het mooiste zicht van de Opaalkust
De Opaalkust
Dichtbij en beeldschoon
Vanalles te beleven
De natuur is er het hele jaar een ware kleurexplosie
Previous
Next

Vlot bereikbaar

De Opaalkust biedt 120 kilometer aan charmante badplaatsen, zandstranden, woeste kliffen en steile duinen. De stranden zijn er rijkelijk gevuld met gekleurde cabines. Het is de ideale bestemming voor het hele gezin. Onderneem lange fiets-of wandeltochten, breng een bezoekje aan Nausicaa, ga culinair tafelen of geniet lekker op het strand. Gelegen tussen de 9 gerenommeerde golfbanen van de Opaalkust, is het ook een ideale uitvalsbasis voor golfers.

Equihen-Plage ligt op 1u30 van de Belgische grens, 35 minuten van het luxueuze Le Touquet en 15 min van het gezellige drukke Boulogne-sur-mer.

Het project is vlot bereikbaar met de wagen via de A16 (E40).

Modern interieur
Lichte en open ruimtes

Zalig vertoeven in alle comfort

De appartementen zijn volledig bemeubeld. Elk appartement beschikt over een leefruimte, open keuken, badkamer, 1-3 slaapkamers en een terras.

De creatie van open en lichte ruimtes in combinatie voor het knusse interieur zorgen voor een instant huiselijk gevoel. Dit is wat we willen bereiken: een buitenverblijf waar je thuiskomt. Een hoge afwerkingsgraad en duurzame materialen creëren ultiem comfort.

Studio

Vanaf 157.000 euro

Appartement 2 slaapkamers

Vanaf 202.000 euro

Appartement 3 slaapkamers

Vanaf 248.000 euro

Zorgeloos investeren dankzij verhuurdienst

Meer vrije tijd

Uitbating van je appartement

Eigenaarsvoordelen

Opbrengst uit de verhuur

Je appartement wordt voor je beheerd, verhuurd en onderhouden door een professionele exploitant. Je profiteert dus net zoals een gast: de schoonmaak wordt gedaan bij aankomst en vertrek, je appartement is proper en voorzien van fris ruikende lakens. Daarbovenop ontvang je een deel van de huuropbrengsten.

Investeer met verhuurdienst

Dankzij meer dan 365 units aan de Opaalkust en Côte d’Azur, heeft Evancy bakken ervaring. Met de slogan “Evancy, hier ben je thuis” geniet je van een plek waar je wordt verwelkomd alsof je thuis bent. De residenties van Evancy zijn comfortabel, vlot bereikbaar en geven je een instant hotelgevoel. Zij beheren, onderhouden en verhuren je appartement voor je. Dit betekent dat je appartement altijd proper is en voorzien van fris ruikende lakens. Daarbovenop ontvang je een deel van de huuropbrengsten. Win-win situatie!

37A2159

Wil je meer informatie?

    Statut du Prospect*