Investeren in onroerend goed in Bray Dunes

Welkom in Bray-Dunes, een gemeente met 4.600 inwoners en de eerste badplaats in Frankrijk als u van de Belgische grens komt, begrensd door duinen en de Noordzee. De stad ligt in het departement Nord in de regio Hauts-de-France en de dichtstbijzijnde stad is Duinkerke.

Dankzij de mooie zandstranden is Bray-Dunes een populaire badplaats voor de inwoners van Lille en ziet het aantal inwoners dan ook toenemen tijdens de zomer. In het zomerseizoen kan de bevolking van de gemeente soms met 20 vermenigvuldigd worden dankzij de toeristen die één of meerdere dagen in de badplaats komen doorbrengen.

Bray-Dunes is daarom een ideale plek voor mensen die willen investeren in een tweede huis in de onmiddellijke nabijheid van de zee, maar ook voor investeerders die een toeristisch verhuurbedrijf willen beginnen.

Waarom kopen & beleggen in Bray Dunes?

In de buurt van Lille, Brussel, La Panne, Bray Dunes is een authentiek en familie resort perfect voor investeringen door de zee gelegen in het departement Nord (59). De sfeer is ontspannen, je komt zoals je bent.

De voordelen van het investeren in onroerend goed in Bray Dunes zijn talrijk:

  • Nabijheid van een breed scala aan activiteiten die het resort biedt
  • Ideaal voor watersporters (strandzeilen)
  • Restaurants in de directe omgeving, evenals alle noodzakelijke voorzieningen (kruidenier, supermarkt)
  • De stad is omzoomd door duinen, in het hart van een onbetwistbaar natuurlijk erfgoed
  • Gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en gelegen op 15 minuten van De Panne en Duinkerke

Wat is de prijs van vastgoed in Bray Dunes?

De mediane aankoopprijs van een appartement in Bray Dunes is 3372€ per vierkante meter in augustus 2021, terwijl voor een huis de gemiddelde prijs per vierkante meter 2290€ is.

De vastgoed prijs in Bray Dunes is de laatste 10 jaar constant geëvolueerd met een prijsstijging van 11,7%. De meest gewilde sector is, zoals te verwachten valt, het stadscentrum, dat profiteert van de onmiddellijke nabijheid van de zee en de plaatselijke winkels.

Het gebied rond Duinkerken is een van de meest betaalbare delen van de Franse kustlijn, waardoor het een ideale bestemming is voor het kopen van een tweede huis.

Nieuwbouwprojecten in Bray Dunes

Bent u op zoek om te investeren in Bray Dunes, nabij Duinkerke? Ontdek onze nieuwe onroerend goed programma’s van de Franse projectontwikkelaar Twin Promotion voor tweede woningen of toeristische residenties met de mogelijkheid van extra inkomsten dankzij de verhuur van uw woning met Evancy Onze flats worden altijd gebouwd volgens de hoogste normen (RT 2012 en RT 2018) met het oog op kwaliteit, duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid.

Investeren in een tweede verblijf in Bray Dunes

Reclame voor vastgoed in Bray Dunes op de Opaalkust

Verkoop appartement in Bray Dunes met zeezicht

Verkoop appartement in Bray Dunes met duinzicht

Verkoop appartement in Bray Dunes in het stadscentrum

Verkoop appartement in Bray Dunes dichtbij de Belgische grens

Onze beschikbare eigendommen

De vastgoed nieuws in Bray Dunes

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden