Etoile des Dunes

Appartementen voor de hele familie

Vanaf €119.995

Gezellige badplaats

Instapklaar

Zicht op de duinen

Vlakbij alles

Etoile des Dunes zijn gezellige appartementen waar je met de hele familie leuke vakanties zult beleven. Winkels, supermarkt, restaurantjes, minigolf, tennis en nog veel meer liggen op wandelafstand.

Elk appartement beschikt over een terras, woonruimte en open keuken, badkamer en 1-2 slaapkamer.

Evancy_EtoiledesDunes_6pers_1slaapkamer (2)

De ideale bestemming voor het hele gezin.

Wat Bray-Dunes écht aantrekkelijk maakt, is die unieke Franse couleur locale. In Bray-Dunes is het leven goed. Het is een gezellige kustgemeente net over de grens. Tussen ‘ons’ De Panne en Bray-Dunes ligt enkel een mooi duinengebied. Via een jumelage zijn er overigens ook heel wat contacten. Een bezoekje aan een typisch Frans restaurantje maakt het leven nog aangenamer. En duur is het ook al niet: voor mosselen-friet betaal je net geen 15 euro. Goedkoop dus en zeker goedkoper dan de Belgische kust: dat geldt ook voor de vastgoedprijzen en dat zijn kansen die we niet mogen laten liggen, nietwaar?

Aantrekkelijke prijzen

De appartementen zijn volledig bemeubeld in een tijdloze stijl. De keuken is voorzien van apparatuur en servies zodat je uren kan kokerrellen! De ruimtes zijn open en licht en hebben grote terrassen om optimaal van de frisse zeelucht te kunnen genieten. 

Studio

Vanaf 89.995 euro

Appartement 2 slaapkamers

Vanaf 159.995 euro

Appartement 3 slaapkamers

Uitverkocht

Koop zorgeloos met de verhuurdienst Evancy

Meer vrije tijd

Verhuur van je appartement

Eigenaarsvoordelen

Opbrengst uit de verhuur

Er zijn talrijke voordelen: je geniet van een appartement aan zee dat voor je wordt verhuurd en onderhouden door een professionele exploitant. Je investeert dus volledig zorgeloos. De schoonmaak wordt gedaan bij aankomst en vertrek: zo is je appartement altijd proper en fris. 

Wil je meer informatie?

    Statut du Prospect*