Carriere maken bij Twin Promotion

Je bent ondernemend, positief en gemotiveerd om deel uit te maken van een jong en dynamisch team. Je houdt van dagelijkse challenges Je wilt werken in een bedrijf met sterke roots, veel carrièremogelijkheden en een tijdloze startersmentaliteit. Je bent op zoek naar een open cultuur waar persoonlijk initiatief en een sterke visie erg belangrijk zijn.

Onze vacatures

Intensieve opleiding van een hoog niveau

We besteden bijzondere aandacht aan opleiding, zowel intern als extern, om jullie vaardigheden en kennis voortdurend te verbeteren.

Tijdens de Twin Academy behandel je relevante onderwerpen zoals fiscaliteit, de vastgoedmarkt en hoe je je klant op de eerste plaats zet. Marketing Universiteit leert onderwerpen zoals fotobewerking, website-ontwerp, mailings, enz.

Ontdek alles over de uitdagende wereld van de verkoop. Onze ervaren sprekers en werknemers delen hun praktijkervaring. Het programma omvat niet alleen theorie en praktische toepassingen, maar gaat ook over het belang van klantgerichtheid.

Tijdens deze leadership classes verwerf je belangrijke vaardigheden om een succesvolle manager te worden: inspireren en motiveren,time-management, coaching, probleemoplossend denken en het ontwikkelen van een strategische visie.

Je neemt regelmatig deel aan nationale en internationale conferenties en beurzen, zoals de Strategic Marketing Day of Second Home in Brussel, de Web Summit in Lissabon of de ZOHOLICS-vakbeurs in Londen.

Teamwork makes the dream work

"Succes is niet de sleutel tot geluk. Geluk is de sleutel tot succes. Als je houdt van wat je doet, zal het je lukken."

A. Schweitzer

Join our team!

Spreekt dit je aan ? Klaar om een uitdagende carrière te starten in een gevarieerde sector? Ons rekruteringsproces

Wij contacteren je zo snel mogelijk

Schermopname 162
Solliciteren

Solliciteer door je CV en sollicitatiebrief te mailen naar careers@twinpromotion.fr. Wij bekijken je cv na ontvangst.

Screening

Wij screenen of je cv aansluit bij de vereisten van de functie. Hierna word je al dan niet uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Eerste gesprek

Het doel van het eerste gesprek is om elkaar te leren kennen en te zien wat je ambities, vaardigheden en interesses zijn. Dit gesprek vindt plaats met één van onze recruiters.

Tweede gesprek

Als er een wederzijdse match is, nodigen we je uit voor een volgend gesprek met je mogelijke manager. Hij of zij zal vooral je praktische vaardigheden testen en zien hoe je reageert op concrete situaties.

Offer

Alles goed verlopen ? Teken je offer en start bij Twin Promotion!